Hjemmelavet hønsesalat - nemt og lækkert


Opskrift


½ kylling eller 2 brystfileter
1 glas asparges
1 dl creme fraise
1 dl mayonaise
200g champignon
1 tsk dion sennep
1 tsk karry
salt og peber
100g bacon (mindst)

Fremgangsmåde

Hvis du har kylling til overs fra dagen før, så er det både det nemmeste og det lækreste, ellers koges brystfileter i ca 20 minutter og hvis du har et par suppeurter der er blevet lidt triste (gulerød, løg) kan de fint komme med ned i vandet, gerne et par laurbærblade også.

Den kolde kylling findeles, jeg kan bedst lide at rive den i stykker. Steg bacon, rens champignon del dem i kvarte og rist dem derefter i bacon fedtet.

Bland dressing af mayonaise, creme fraise, karry og sennep smag til med salt og peber. Vend kyllingekødet, asparges og champignon i dressingen og lad den stå og trække en times tid i køleskab inden den serveres med den sprøde bacon. Aspargeshovederne kan hurtigt blive lidt smattede, så dem snacker jeg bare i køkkenet.

Noter

Hvis man vil eksperimentere lidt, kan nogen godt lidt lidt ananas og en dråbe citron i dressingen kan også pifte den lidt op. Brødrene Price kommer også selleri i salaten og både tabasco og engelsk sovs i dressingen.

Kommentarer