tag:blogger.com,1999:blog-999679556358089228.post2657116967614938756..comments2018-09-11T16:34:14.757+02:00Comments on Pics - or it didn't happen: Ravioli - hjemmelavet pastaKongenAfKulhttp://www.blogger.com/profile/01098272014803891836noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-999679556358089228.post-6173341198954596602015-10-01T19:09:07.305+02:002015-10-01T19:09:07.305+02:00Ravioli og tortellini kan du jo lave i nogen fornu...Ravioli og tortellini kan du jo lave i nogen fornuftige størrelser og fylde med noget, der ikke bare er vildt billigt og langtidsholdbart, så der synes jeg smagen er usammenligneligt meget bedre. <br /><br />Hvis det bare er pasta, så måske ikke så meget, men det er en hyggelig process og alle børn elsker det - så hvad er værdien af at være yndlings onkel?KongenAfKulhttps://www.blogger.com/profile/01098272014803891836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-999679556358089228.post-15980337170060569812015-10-01T12:14:33.623+02:002015-10-01T12:14:33.623+02:00Kan det virkelig betale sig at lave fra bunden. Je...Kan det virkelig betale sig at lave fra bunden. Jeg mener er det smagsmæssigt arbejdstiden værd?<br />Jeg besluttede mig for et par år siden at lave syltede agurker; men konstaterede at om end resultatet var godt og smagte mere autentisk hjemmelavet (den der tilfredshed ved lave ting selv), så var tid og udgifter til projektet i tilfredsheden værd.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09368103350342177108noreply@blogger.com