Opskrift
1½ kg Hamburgerryg2½ dl. Vand
1 dl. Rødvin
2 skalotteløg
1 rødløg
1 gulerod
Enebær
Peberkorn
Laurbærblade
Sauce
Stegeskyen2 dl. Rødvin
3 spsk. Creme fraiche
salt og peber
Fremgangsmåde
Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg det i stegesoen efter den har stået i vand i en halv times tid. Kom lidt grøntsager ved - her havde jeg gulerod, rødløg og et par skalotteløg og lidt krydderi i form af 10-15 peberkorn, enebær og laurbærblade. Sæt det i ovnen i 2 timer ved 160 grader.
Tag stegen op og læg den til at hvile på et spækbræt dækket af sølvpapir, hæld væsken igennem en si over i en gryde. Tilføj mere rødvin og bulderkog det ind til ca det halve, rør creme fraise i og tilføj eventuelt lidt jævning og kulør.
Kommentarer
Send en kommentar