Vi har lavet pulled pork før, men denne gang startede jeg den i ovnen grundet andre gøremål. Dette gav heldigvis mulighed for at lave
foodmayhem's killer BBQ sauce.
Opskrift
Afdryp fra steg
2 dl vand
2 dl burbon
1 dl æblecider eddike
2 spsk rub
2 dl ketchup
Fremgangsmåde
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCjwr-mtsFHFUrdLJmvuGJEgfR3B2iE4Gz4NVZN7-t7Zxb_2KwEQgrwWNVRzTEialXIyVAB2oaZ97EfkaoP9tDIIgGE2Wo53KFb7KmrnxIEnSjwAnCGbCxfhyVtOoX9k5AExiIivMRAjE/s320/snyde_pulled_pork.jpg) |
Nakkefilet efter tre timer i ovn ved 110 grader |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxXKN9nDzJVld9Bi6rz5QTOS__GZ70mtEc9rLx3M4wuhFzXRGNVhu55TH1XWKQqmkOY5lKnu8Elcshv0poX5PFDlj1fZB38F9PNSc8KbgYZAr9n_JIYcwyd2PiVqlxt4Z4sZDvnrhv8lA/s320/killer_bbq_1.jpg) |
Saft hældes over i lille kasserolle, det værste nams skummes af |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpO0g3S3MmKoAaLxQunc3mxkbU3Hdulcy7TT1AAgYqM-sPfMsoD3C3rDwNco0dzqPcBq_8LOU3CxF2ROFJKL48v6s6EhnOGSXQ4QqKwWaDikMAPjiXG9Em9JZltad9KgQ-bDObJCgIHfc/s320/killer_bbq_2.jpg) |
Tilføj burbon, vand, eddike og kog ind til under halvdelen |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlEkOgjBTr-neRnZ1F7JmoWu7mZjQNSi-DmrC4X5BOrpAtwGIFxUXVrH0zauEf0dm4TRFJ1pAINZEDZEpesPnhxouVVjf6b1jqNQWs4l-zQRpBccDIpacqTm3ZdGaancOpORLllFvBMo8/s320/killer_bbq_3.jpg) |
Til sidst tilføjes ketchup og rub og vi får den tykkeste, mørkeste og mest velsmagende BBQ sauce |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaNmmzMqJE2IHRiIJfcmoPdqvLgG-LTM8RH6vtllG_MabhSCgsqPG1o2VIMsJ90rD7r4TB1XAicn4P4PdaXfLaolN8VF95Yh-Tu0eIhQDd14RzRFEQkUfUEWfmSt1BjNlRDvkdGYt90MI/s320/snyde_pulled_pokr_grill.jpg) |
Så skal vi bare have svinet af grillen |
Kommentarer
Send en kommentar