Kryddersmør er bare lækkert, både til brød og bøffer og grillede majs. Det er desuden super nemt at lave, særligt når nogen af krydderurterne i haven er ved at tage helt over.
250 g smør, stuetempereret
2 kviste timian
1 kvist rosmarin
1 håndfuld løvstikke
2 fed hvidløg, presset
1 tsk salt
Røres smør med finthakkede krydderurter smag til med salt.
Når smørret er jævnt rørt kommes det på et stykke bagepapir og rulles til en pølse, enderne snoes så papiret sidder helt stramt til smørret. Sæt det på køl en times tid så det kan skæres i skiver og serveres i en lille skål.
Opskrift
250 g smør, stuetempereret
2 kviste timian
1 kvist rosmarin
1 håndfuld løvstikke
2 fed hvidløg, presset
1 tsk salt
Fremgangsmåde
Tag smørret ud i god tid og lad det stå og blive blødt ved stuetemperatur.Røres smør med finthakkede krydderurter smag til med salt.
Når smørret er jævnt rørt kommes det på et stykke bagepapir og rulles til en pølse, enderne snoes så papiret sidder helt stramt til smørret. Sæt det på køl en times tid så det kan skæres i skiver og serveres i en lille skål.
Kommentarer
Send en kommentar