mandag den 8. september 2014

Remoulade

Remoulade er overraskende enkelt at lave selv. Den forenklede opskrift er lige dele mayonnaise og pickles. Udover at det smager bedre, er det sjove ved at lave den selv, at man kan variere både smag og grovheden.

Opskrift

3 dl hjemmelavet mayonnaise
1 tsk. karry
½ tsk. rørsukker
½ tsk. cayennepeber
salt og peber
½ tsk. gurkemeje - mest for farvens skyld
100 g afdryppet, hakket pickles (jeg brugte kapers, drueagurk)
kogt hakket gulerod, persillerod
2 spsk creme fraise

Fremgangsmåde

Skræl gulerod og persillerod og kog dem i 10 minutter. Lad dem køle af imens du rør en mayonnaise den må godt være lidt til den tykke side, da det hele bliver lidt tyndere når vi blander pickles i. Bland karry og gurkemeje i og vend de hakkede pickles og grøntsager i. Smag til med salt, peber, cayenne og lidt sukker.

Noter

Pickles er meget sure, så det er en god ide at holde lidt igen med med eddike og sennep når man rører mayonnaisen, det kan fint suppleres op til sidst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar