Så starter vi

Jeg kan godt li' at grille om sommeren når vejret ellers tillader det. Om vinteren kan noget tilsvarende opnås ved at bruge den stegeso som jeg fik af min dejlige kone i fødselsdagsgave (og med lidt bacon giver det ovenikøbet den svagt røgede smag også).

Jeg er ikke særligt god til at lave mad og heller ikke til at huske de instruktioner som jeg finder (nogen vil nok kalde det opskrifter), så jeg håber dette sted kan blive et mere struktureret hjem for udskrifter, notater og mailkladder som flyder rundt omkring. Det er ikke mine opskrifter det er bare noget jeg har snappet rundt omkring, fremadrettet skal jeg forsøge at linke til ophavsmanden ligesom jeg skal prøve at tage nogen billeder. Men for det gamle "arkiv" bliver det mest et spørgsmål om at få det pastet ind.

Kommentarer