![]() |
| Bemærk hvordan sværen har trukket sig sammen |
Opskrift
2 kg kamsteg eller tilsvarende
Salt og peber
Laurbær
Persille
Timian
Merian
Fremgangsmåde
![]() |
| Krydderier kommes under sværen |
- Vi kan krydre direkte i fedtlaget
- Hvis stegen trækker sig sammen på grillen, kan sværene arbejde for sig selv
- Når stegen skal skæres kan vi fjerne svær, derefter fedt (der er tit ret meget) og så spise alle sværene mens de er varme og kun det af stegen som ikke bliver tilovers (klar forbedring af svær/steg ratioen uden man skal sidde og plukke)
![]() |
| Salt og peber gnubbes godt ned (helst af børnefingre) |
Vi krydrer herefter med en færdigblandet flæskestegssalt som vi købte engang - ifølge deklarationen er det sydesalt, timian, persille, merian og laurbær. Så vippes sværen på igen og vi giver den et skud salt og en god del peber som så gnides grundigt ned imellem sværene - salt + varme = sprøde svær. Vi plejer ikke at gøre andet end at smide den på grillen indtil stegetermometeret rammer 72.


Kommentarer
Send en kommentar