Det sker fra tid til anden at de vil være godt med en salat til maden, og gerne noget der er lidt anderledes. Denne her er let at lave og smager dejligt.
5dl vand
1 løg
2 fed hvidløg
3 tomater
3 skoleagurker
6 forårsløg
en håndfuld bredbladet persille
3 kviste frisk mynte
1 citron
1 dl olivenolie
1 glas rød peber pesto
1 tsk chili flager
salt og peber
Når bulguren er færdig løsnes den med fingrene eller en gaffel og blandes med olie og citronsaft, herefter tilføres først peberpestoen og til sidst de øvrige grøntsager. Den kan serveres med det samme, men jeg synes den bliver bedre af at få lov at st i køleskabet en times tid, s skal det blot løsnes lidt igen inden servering.
Opskrift
5dl bulgur5dl vand
1 løg
2 fed hvidløg
3 tomater
3 skoleagurker
6 forårsløg
en håndfuld bredbladet persille
3 kviste frisk mynte
1 citron
1 dl olivenolie
1 glas rød peber pesto
1 tsk chili flager
salt og peber
Fremgangsmåde
Hæld bulgur i en skål, hæld kogende vand et par centimeter over og dæk det hele med et låg og lad dem stå et kvarter så de bliver bløde. Mens bulguren står og "koger" snittes først løg og hvidløg meget fint og blanden med peber peber pesto. Dernæst hakkes de tomat, agurk, forårsløg, persille og mynte fint.Når bulguren er færdig løsnes den med fingrene eller en gaffel og blandes med olie og citronsaft, herefter tilføres først peberpestoen og til sidst de øvrige grøntsager. Den kan serveres med det samme, men jeg synes den bliver bedre af at få lov at st i køleskabet en times tid, s skal det blot løsnes lidt igen inden servering.
Kommentarer
Send en kommentar