Vi kan godt lide pasta med fyld, og jo større de er des mere fyld. Dette er fyldstænding samme ide som ravioli, men vi folder dem bare to gange og så ser de pænere ud.
400g tipo00 mel
4 æg
2 spsk oliven olie
1 spsk salt
Fyld
300g spinatblade
250g ricotta ost
1 citron
1 knivspids muskatnød
Smørsovs
150 g smør
Frisk salvie
50 g revet pecorino
Sæt en stor gryde vand over til pastaen. Imens smeltes smørret ved medium varme og salvieblade tilsættes, tilføj også gerne saften fra den anden halvdel af citronen. Når tortellinierne har kogt overhældes de med smørsovs og drysses med revet pecorino eller parmesan.
Opskrift
Pastadej400g tipo00 mel
4 æg
2 spsk oliven olie
1 spsk salt
Fyld
300g spinatblade
250g ricotta ost
1 citron
1 knivspids muskatnød
Smørsovs
150 g smør
Frisk salvie
50 g revet pecorino
Fremgangsmåde
Fyldet gøres klar ved at hakke spinaten groft, blande med riccottaen og rive skolen fra en øko cirton ned i, tilsæt saften fra den halve citron. Dejen laves og rulles ud ligesom beskrevet under ravioli indlægget. Hefter skæres pastapladerne ud i størst mulige kvadrater, der placeres en spiskefuld af fyldet på midten og kanterne fugtes med en finger dyppet i vand. Kvadrattet foldes nu på midten og luften presses ud fra fyldet og udefter, hvorefter kanterne presses sammen. Nu kan trekanten foldes to gange og vikles rundt om en finger og stilles klar til kogning.Sæt en stor gryde vand over til pastaen. Imens smeltes smørret ved medium varme og salvieblade tilsættes, tilføj også gerne saften fra den anden halvdel af citronen. Når tortellinierne har kogt overhældes de med smørsovs og drysses med revet pecorino eller parmesan.
Kommentarer
Send en kommentar