Coleslaw
Dette er grillgurus fantastiske coleslaw den er simpelhen perfekt som den erEndelig lykkedes det mig (eller retter ældste datteren) at tage pænt billede |
Opskrift
1 lille hvidkålshoved4-6 gulerødder
Marinade
2 spsk. Honning dijonsennep1 dl æblecidereddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. Stødt spidskommen
friskkværnet peber
Coleslaw dressing
2 dl creme fraiche 18%2½ dl Colemanns ægte mayonnaise
salt og peber
3 tsk sukker eller efter behag
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen meget fint i ikke alt for store strimler. Riv gulerødderne groft på rivejernet. Bland kål og gulerod sammen. Rør marinaden sammen og tilsæt marinaden til kål og gulerødder. Lad det trække i min. 30 min. i køleskabet vend tit rundt i blandingen.Rør coleslaw-dressingen sammen af de nævnte ingredienser (smagen skal ligge på den søde side). Lav gerne marinade og dressing dagen før. Det bliver den kun bedre af, men bland den ikke sammen med kålen.
Hæld marinaden fra kålblandingen og klem den ud af blandingen med fingrene, ellers bliver den for sur. Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hel rundt få minutter før serveringen, pynt med finthakket bredbladet persille.
Kommentarer
Send en kommentar