Grill termometer


Jeg ønsker mig et Maverick ET 732 det har to prober så den ene kan være i stegen mens den anden måler temperatureren inde i grillen - det vil være perfekt til pulled-pork.  Jeg har ikke fundet et sted hvor det er til salg i Danmark, men håber på jeg kan huske at samle det op når vi skal til Californien næste gang.


Meget mere end du nogensinde havde ønsket dig at vide om termometre


Jeg har allerede OBH's trådløse men det irriterer mig grænseløst med alt det pladder der skal til for at få enhederne til at kommunikere og den evige dans med at vælge kødtype og farve indtil termometeret slynger den temperatur ud jeg gerne vil have.

Jeg bruger så mest mit IKEA Fantast, det er dejlig simpelt og er faktisk rimelig nøjagtigt desuden har det en magnet på bagsiden så man kan sætte det på grillen.

Opdatering: Det lykkedes mig at anskaffe ET 732, det krævede dog en bestilling hos amazon til levering i Californien og efterfølgende afhentning. Det har en helt fantastisk trådløs rækkevidde dog er proberne forsynet med en ret kort tråd - tråden i voksenlængde (6 fod) er ekstraudstyr.

Kommentarer