Mozzarella løgringe


Opskrift

2 store løg
Mozzarella i skiver
2 dl øl
150g hvedemel
½ tsk bagepulver
salt og peber
1 liter olie til stegning

Fremgangsmåde

Skær løgene i ringe, del dem først lige på midten og skær derefter skiver der er omkring 1½ cm brede, således ringene er let koniske og skråner ind. De to yderste ringe kan så skilles og der kan kommes ost imellem, hvorefter de samles igen (hvilket ikke er muligt hvis ringene ikke bliver jævnt mindre). Sæt løgringene i køleskabet og lad dem sætte sig lidt.

Bland dejen af øl, mel og bagepulver, mens du varmer olien op. Dyp løgringene i dejen og steg dem 2-3 stykker ad gangen i den varme olie indtil de bliver sprøde og osten forhåbentlig smelter inden i.

Noter

Resten af løget kan med fordel bruges til reothlisburgers og der sker ikke noget ved at blande lidt ekstra krydderier i dejen. De er også set lavet med almindelig pannering, altså dyppet i mel, æg og rasp.


Kommentarer

 1. He he - for ikke så lang tid siden kastede jeg mig også ud i hjemmelavede løgringe; både "kun løgringe", baconomviklede løgringe og baconomviklede oste&løgringe. Paneringmæssigt har jeg kørt alm. mel-æg-rasp-æg-rasp panering (tripple-panering); men jeg overvejer "batter" panering her til mig drengefødselsdag.
  tripplepanerede Baconomviklede osteløgringe er på størrelse med donuts; og 2 af dem begynder at hårdt bevæge sige fra en snack/starter til hovedret.

  SvarSlet
 2. Forresten kom min inspiration fra BBQ pit boys video : https://www.youtube.com/watch?v=Cl_n_fjOpd0

  Og der er så et problem med at man kan ikke for-grille bacon-løgringene når der er ost inden i, så baconen inden i løgringene bliver ikke sprød desværre.

  SvarSlet
 3. What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I've discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid other users like its aided me. Great job. aol.com mail login

  SvarSlet

Send en kommentar