Smokenator 1000 & hover grill kit


Hvis blink-tagget nogensinde havde være på sin plads er det nu - lige nu og her! Den meget amerikanske tittel (udtales med guttural amerikansk film-stemme og blikket vendt i ærbødighed mod gulvet) dækker i al sin enkelhed over et stykke bukket metal der kan sidde i en (min) weber grill. Til den rørende pris af en plovmand følger der også en teltpløk med (de kalder det en "Skewer") til at rode i kulle med så man ikke brænder fingrene - 1000 tak (så ved vi hvor nummeret kommer fra).

Faktum er (udover at den muligvis er lidt højt prissat) at den ret effektiv omdanner en almindelig webergrill til en smoker. Helt enkelt ved at holde briketterne i den ene side hvor der bliver plads til lidt flere og så tilføjet et lille vandbad, et varmeskjold og en forhøjerrist. Det gør så at grill-arealet øges betydeligt.

Et billede siger mere end 1000 ord (der var den igen) siger man jo - så her er undskyldningen for mit impulskøb.
16 pund spareribs ad gangen - go home jensens bøfhus

Så kan vi grille kalkun - vi glæder os til thanksgiving


Og så fik jeg jo også lejlighed til at bruge den til pulled pork

Notater

Den kommer med en helt fantastisk 20 siders manual bemærk venligst at jeg har "Metric Unit Version"hvilket betyder at de har omregnet alting (jeg kan eksempelvis regne med en approximate Temperature på 104.5C hvis jeg åbner det øverste spjæld 6.5 mm). Elsker også afsnittet der starter på side 12 om kalibrering og testkørsel.

Kommentarer