Svinehunde eller gris med BBQ-løg
Opskrift

2 kg svinekam uden ben
8 store løg
75 gr smør
2 dl BBQ sauce
2 dl øl
1 rød chili
1 dl BBQ rub

Fremgangsmåde

Skær sværen af stegen, og læg den til side. Puds de værste fedt af stegen og skær den i 2-3 cm. tykke skiver. Skær efterfølgende alle skiver midt over. Gnid kødet med rub, og grill kødet på begge sider i ca. 2 minutter til der kommet grillsteger. og kom det derefter i en stor foliebakke.

Skræl løgene og skær dem i ½ cm skiver. Skær chilien i meget tynde skiver, og bland det hele med barbecuesaucen. Bred blandingen ud over kødet i foliebakken, læg klatter af smør ovenpå og tilsæt øl.

Læg sølvpapir over foliebakken, og prik et par huller med en gaffel. Kig til kødet hver halve time, og rør lidt rundt så det ikke brænder på, er der meget væske fra løgene kan det hældes fra. Efter cirka 3 timer er kødet mørt og løgene bløde, tag sølvpapiret af og give den et kvarter mere på grillen.

Server enten i hotdogbrød (som svinehunde) eller i boller som flæskestegssandwich eller sliders med et BBQ-twist. 

Tip

Den kan du bruge til sværen hjemmelavede flæskesvær, drys med salt og lad dem stege i eget fedt i en foliebakke. Alternativt giver fedtegrever et dejligt knas.TIP

Du kan i teorien servere hvad som helst i din Porkdog sammen med kødet og løgene. Finthakkede rå løg, tynde skiver af tomat, agurkesalat, hjemmelavet pickles, revet ost, hjemmelavede flæskesvær og meget mere. Det er helt op til dig og dine smagsløg.

Kommentarer